Kristin Bergsvik Skilbrei

Kristin Bergsvik Skilbrei

Koret JAdaZZ er et blandet kor som ble stiftet i 1990.
Som navnet indikerer er vårt repertoar jazzinspirert; vi synger også pop, blues, evergreens og mye mer.
Det svinger skikkelig av oss takket være vår dyktige, ”levende” dirigent, Kristin Bergsvik Skilbrei, som også er en meget habil solist og vår faste pianist.

Gjennom flere år har vi hatt konserter sammen med Ytre Suløens Jass-ensemble, samt noen av deres kjente solister, blant annet Tricia Bouttee fra New Orleans og Marvin Charles.
I tillegg har vi koret solistene Jan Werner Danielsen og Øyvind ”Elg” Elgenes (Dance with a stranger), Kim Fairchild og Barbro Husdal.

Videre har vi samarbeid med den dyktige pianisten Geir Johannessen, tidligere i Mostly Robinson. Carsten Dyngeland Trio er vår faste akkompagnatør.

 I august 2011 deltok vi på Sildajazz  med opptreden på kaiscenen, konsert i Maritim Hall og på TV Haugaland. Dette var meget vellykket og stor begivenhet for oss.

Den 15. desember i fjor hadde koret en virkelig happening da vi deltok på Hanne Krogh og Tre Tenorer sin julekonsert i Nykirken i Bergen. Det var en fantastisk konsert, og vi ble umiddelbart engasjert til neste julekonsert i Johanneskirken 20. desember 2012, og skrytet som disse fire ga oss gjør at vi troringen oppdrag er umulig for JAdaZZ….

Medlemsliste JAdaZZ